Winter BBQ
14 december 2019

Heerlijke gerechten voor tijdens de kerstdagen

Er is niets leuker dan de kerstdagen door te brengen met familie en vrienden. Heerlijk ontspannen aan de grote tafel of...
Eerlijk rundvlees
6 december 2019

Vlees van ons

Tegenwoordig willen we een “bewuste etens stijl” hebben. Zo willen we graag weten wat er allemaal in ons vlees zit, waar...
Napoleon bbq
27 november 2019

Review: Napoleon PRO22K-LEG2

Veel hebben er nog niet van gehoord maar deze barbecue mag eigenlijk niet ontbreken in jouw collectie. Vaak hebben anderen het...
Winter bbq
9 oktober 2019

Winter BBQ? hier enkele tips!

Winter BBQ? Ondanks dat het nog even duurt, hier geven wij enkele tips voor jouw winter barbecue. Een winter BBQ is...
Food blog awards
23 september 2019

Food Blog Awards nominatie

Tot onze verbazing kregen wij gisteren een mail dat wij genomineerd zijn voor de “Food Blog Awards 2019”. Wat een eer...
Hoe barbecue je een T-bone steak
23 april 2019

Hoe barbecue je een T-bone steak

T-Bone van de grill Iedereen kent deze wel een T-Bone steak, een vlees met een t-vormig bot en aan beide kanten...
Sparerib rack
16 januari 2019

Goedkoper alternatief voor Rib Rack

Via BBQ Food kregen wij een leuke tip, namelijk een goedkoper alternatief voor een Rib Rack. Een rib Rack zijn er...
Welke BBQ kan ik het beste aanschaffen?
9 augustus 2018

Welke BBQ kan ik het beste aanschaffen?

Welke BBQ kan ik het beste aanschaffen? Heel moeilijk is deze vraag niet want er zijn een paar eisen waar je...
25 mei 2018

Rusten van vlees

Tijdens het bakken gaat alle sappen in de kern van het vlees, bij het snijden zonder rusten gaan de sappen grotendeels...