Wie wel eens in Duitsland is geweest, zal ongetwijfeld curryworst of de bratwurst zijn tegengekomen en het waarschijnlijk ook wel hebben gegeten. De braadworst in stukken gesneden samen met de currysaus (niet zoals wij bij ons uit de knijpfles) is dan ook wel de bekende Duitse currywurst en ook nog eens makkelijk te maken.
Ingrediënten
4
personen
4
grote
Niet waar
Duitse worsten
Voor de kruidenmix
1
tl
Niet waar
kerrie poeder
0,5
tl
Niet waar
knoflookpoeder
0,5
tl
Niet waar
chilipoeder
0,5
el
Niet waar
zout
0,5
el
Niet waar
peper
Voor de saus
50
gr
Niet waar
roomboter
1
kleine
Niet waar
ui
1
blikje
Niet waar
tomatenpuree (70g)
6
el
Niet waar
ketchup
1
el
Niet waar
balsamicoazijn
1
tl
Niet waar
sojasaus
0,5
el
Niet waar
honing
BENODIGDHEDEN
Sauspannetje of dutch oven
PRAAT MEE OVER DIT RECEPT