24 oktober, 2019
Banner Top

Chicken dry rub recept

Naast kant en klare dry rubs is het juist leuk om dit zelf te maken en het is ook best eenvoudig, bekijk hier onze chicken dry rub recept. Deze rub is heerlijk op kip, kalkoen en andere gevogelte maar past ook prima over groenten. Ingrediënten & bereiding Voorbereiding: 15 minuten. Marineren: minimaal 1 uur in

Spareribs: 3-2-1 methode

Het bereiden van een sparerib kan op veel manieren maar wij zijn gewend de 3-2-1 methode en om jullie het makkelijker te maken hebben wij hier alvast een basis rub om te gebruiken. 3-2-1 methode snelle uitleg: 3 staat voor 3 uur roken, door de rook krijgt de spareribs een heerlijke rooksmaak. 2 staat voor

BBQ Nerds beer can chicken Dry-rub

Heerlijke beer can chicken dry rub te gebruiken voor een hele kip maar is ook wel lekker bij hotwings of drumsticks. Ingrediënten & bereiding Voorbereiding: 15 minuten. 2 eetlepels bruine suiker 2 eetlepels paprika poeder 1 eetlepel uienpoeder 1 eetlepel zout 1 eetlepel zwarte peper 2 theelepels cayenne peper 1 eetlepel knoflookpoeder 2 eetlepels gedroogde

Pulled Pork (incl. dry rub mix)

Pulled pork is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de barbecue wereld. Hier laten wij onze dry rub versie gebaseerd op de U.S.A. pulled pork zien. Ingrediënten & bereiding Voorbereiding: 25 minuten. Marineren: minimaal 1 uur in de koelkast. Bereiding op de bbq: Onbekend, we werken in dit proces met kerntemperatuur en geen tijden.

Kip dry rub

Maak eens onze heerlijke kip dry rub, die te gebruiken is op bijvoorbeeld kippenfilet, vleugels, poten of zelfs een hele kip. Ook is deze dry rub te gebruiken bij andere gevogelte. Wij gebruiken deze rub ook vaak als wij groenten gaan grillen en strooien dan een klein beetje van deze rub over de groentes. Naast