24 oktober, 2019
Banner Top

Ketjap stokjes van de barbecue

Zelf ben ik het nog nooit tegen gekomen totdat ik een keer bij Michel een keer ging barbecueën. Speklappen van een varken, in stukjes gesneden en gemarineerd met ketjap. Het lijkt heel eenvoudig en dat is het ook, maar het is wel een grote meerwaarde voor een barbecue sessie. Wij maken deze ketjap stokjes wel

Zoete kip stokjes

Heerlijke zoete kip stokjes met een chinees tintje van de barbecue. Ingrediënten & bereiding Voorbereiding: 20 minuten Marineren: minimaal 2 uur in de koelkast. Bereiding op de bbq: 10 tot 15 minuten. [gdlr_space height=”30px”] 50 cl sinnasappelsap 2 eetlepels soya saus 1 eetlepel ketjap saus 1 eetlepel honing 1 eetlepel bruine rietsuiker sap van een hele

Pittige surinaamse gamba’s

Pittige surinaamse gamba’s zijn gamba’s in een pittige marinade met Surinaamse sambal. De marinade zelf is niet traditioneel uit Suriname maar wij gebruiken alleen de sambal uit Suriname met onze eigen twist. Ingrediënten & bereiding Voorbereiding: 15 minuten. Marineren: Minimaal 2 uur in de koelkast. Bereiding op de bbq: 6-10 minuten. Overig info: Direct grillen