BBQ Nerds
Sate ajam van de bbq

Sate Ajam

De saté is voor iedereen wel een bekend stokje vlees ingesmeerd met saus en geserveerd met  satésaus. Velen maken het met...
Pepers Peter Rutgers

Tacos al Pastor marinade

    Ingrediënten & bereiding voor de Taco al Pastor marinade Voorbereiding: 10 minuten. Benodigdheden: Mes, snijplank, blender en opbergbak of zak....
Diamanthaas van de bbq

Diamanthaas van de bbq

Bij onze laatste barbecuesessie dachten wij: “laten we eens wat anders verzinnen om klaar te maken op onze barbecue”. Onze keuze...

Espresso & chocolate spareribs

Zoals bekend mogen wij soms graag zelfbedachte recepten maken en uittesten zoals nu weer het geval is. We hebben namelijk een...
Ketjap stokjes

Ketjap stokjes van de barbecue

Zelf ben ik het nog nooit tegen gekomen totdat ik een keer bij Michel een keer ging barbecueën. Speklappen van een...

Zoete kip stokjes

Heerlijke zoete kip stokjes met een chinees tintje van de barbecue. Ingrediënten & bereiding Voorbereiding: 20 minuten Marineren: minimaal 2 uur in...

Pittige surinaamse gamba’s

Pittige surinaamse gamba’s zijn gamba’s in een pittige marinade met Surinaamse sambal. De marinade zelf is niet traditioneel uit Suriname maar...