24 oktober, 2019
Banner Top

Braadstuk van de barbecue

Wij hadden de eer om iets te mogen bedenken en om dit uit te voeren op de barbecue met een braadstuk van  Vlees van ons.nl. Na het een keer gegrild te hebben zoals een biefstuk hadden we later het idee om dit juist low and slow uit te gaan voeren en met een perfect resultaat.

Hoe barbecue je een T-bone steak

T-Bone van de grill Iedereen kent deze wel een T-Bone steak, een vlees met een t-vormig bot en aan beide kanten een stuk vlees. Deze stukken bestaan uit een stevig vlees wat uit een lendenstuk (entrecôte) en een stuk ossenhaas bestaat. Naast een T-Bone is er een nog groter stuk wat de Porterhouse genoemd word,

Surf en turf van de barbecue

Surf en turf staat voor het combineren van vlees en vis in één gerecht. Zo zijn er vele soorten recepten te vinden maar wij hebben weer onze eigen variatie van “surf en turf van de barbecue”. Ingrediënten & bereiding Voorbereiding: 30 minuten Bereiding op de bbq: 10 minuten. Barbecue temperatuur: 250 – 300 graden 100