kerntemperatuurmeter

Kerntemperatuurmeter

Om te weten wanneer het vlees klaar is moet je de graden in de kern van het vlees, kip of vis meten.

Dit kan eigenlijk alleen maar met een “kerntemperatuurmeter’ en deze zijn er in alle soorten en maten.
Van bij het vlees zelf meten of op afstand met je bijvoorbeeld een mobiel, veel is mogelijk en naar eigen budget.

Wij zelf gebruiken een meter waarmee wij op afstand kunnen meekijken hoe warm de kern op dat moment is en hoeveel het moet worden. Wanneer de juiste graden bereikt is gaat er een alarm af en weet je dat het van de bbq mag.

kerntemperatuurmeter

MEER LEKKERS IN JE MAILBOX?

Wij sturen je elke week een mailtje met nieuwe recepten.

Nieuwsbrief

PRAAT MEE

Heb je vragen over dit artikel of wil je je eigen ervaringen delen? Laat het ons weten in de reacties hieronder! Je krijgt binnen 24 uur antwoord van échte BBQ Nerds.

Laat de eerste reactie achter

Jouw mening telt!
Geef dit recept een score van 1 tot 5 sterren
Review Form
Barbecueën draait om delen
Deel dit recept met vrienden of laat ons weten hoe het smaakte
OF
Heb je dit recept gemaakt? Deel dit met ons!

Het boeit ons enorm hoe dit recept bij jou uitpakt. Deel je resultaat, foto’s en verhaal met ons. We zetten de gaafste creaties in de spotlight op onze website en socials, plus: regelmatig verloten we vette prijzen onder de beste inzendingen!

Deel jouw creatie & win - receptpagina