24 oktober, 2019
Banner Top

Injectienaald

Bij low and slow zoals een beer can chicken of een pulled pork wat dus langzaam gegaard word is het verstandig om vocht en vooral smaak binnenin te injecteren. Op deze manier van vlees injecteren marineer je het van binnen en de kans op uitdroging is kleiner geworden. Je kan de marinade gebruiken die je

kerntemperatuurmeter

Om te weten wanneer het vlees klaar is moet je de graden in de kern van het vlees, kip of vis meten. Dit kan eigenlijk alleen maar met een “kerntemperatuurmeter’ en deze zijn er in alle soorten en maten. Van bij het vlees zelf meten of op afstand met je bijvoorbeeld een mobiel, veel is

Deze barbecue must haves zijn nodig om het maximale uit jou barbecue skills te halen. Deze barbecue must have barbecue tools zijn overal te koop. Hebben jullie een barbecue winkel in de buurt koop het daar en je kan daar vast altijd om tips vragen.

De barbecue zelf kunnen wij niet aanbevelen want iedereen heeft zo zijn of haar eigen voorkeur. Of het nu gaat om een merk als Napoleon of weber, of een kettle of een smoker dat ligt er net aan wat jullie willen uitgeven aan een barbecue. Denk er wel aan dat je een barbecue neemt met schuiven voor de lucht want hiermee kan je de temperatuur mee beheersen.