Schrik niet van de lange voorbereidingstijd van dit recept. Hoewel je uiteraard speciaal hiervoor met een (pork belly) brisket aan de slag kunt gaan, is dit recept vooral bedoeld om iets leuks te maken van je voorraad. Als je het vlees nog op voorraad hebt, ben je met een kwartiertje klaar.
Ingrediënten
4
personen
8
Niet waar
rijstvellen
750
gr
Niet waar
(pork belly) brisket
100
gr
Niet waar
taugé
1
Niet waar
rode ui
handvol
Niet waar
sesamzaad
Voor de ingelegde komkommer
0,5
Niet waar
komkommer
100
ml
Niet waar
(natuur)azijn
100
ml
Niet waar
water
1
el
Niet waar
suiker
naar smaak
Niet waar
peper en zout
naar smaak
Niet waar
rode peper of chilivlokken
Voor de saus
100
ml
Niet waar
(zelfgemaakte) mayonaise
50
ml
Niet waar
volle yoghurt
0,5
stengel
Niet waar
bosui
2
tl
Niet waar
sriracha
1
tl
Niet waar
citroensap
BENODIGDHEDEN
Grote kom of pan waar de rijstvellen in kunnen
Kleine kom voor de saus
Kom of weckpot voor de ingelegde komkommer
PRAAT MEE OVER DIT RECEPT