Schrik niet van de lange voorbereidingstijd van dit recept. Hoewel je uiteraard speciaal hiervoor met een (pork belly) brisket aan de slag kunt gaan, is dit recept vooral bedoeld om iets leuks te maken van je voorraad. Als je het vlees nog op voorraad hebt, ben je met een kwartiertje klaar.
Ingrediënten
4
personen
8
rijstvellen
750
gr
(pork belly) brisket
100
gr
taugé
1
rode ui
handvol
sesamzaad
Voor de ingelegde komkommer
0,5
komkommer
100
ml
(natuur)azijn
100
ml
water
1
el
suiker
naar smaak
peper en zout
naar smaak
rode peper of chilivlokken
Voor de saus
100
ml
(zelfgemaakte) mayonaise
50
ml
volle yoghurt
0,5
stengel
bosui
2
tl
sriracha
1
tl
citroensap
BENODIGDHEDEN
Grote kom of pan waar de rijstvellen in kunnen
Kleine kom voor de saus
Kom of weckpot voor de ingelegde komkommer
PRAAT MEE OVER DIT RECEPT