Recept: de lekkerste malse spareribs die je ooit gegeten hebt
Ooit was het een restproduct, maar inmiddels een van de populairste stukken van het varken. We hebben het natuurlijk over spareribs,...
Sappig, mals én smaakvol: Bavette van de BBQ
Het mooie weer komt eraan en de avonden worden langer. De BBQ specialisten onder ons kunnen dus weer aan de slag!....
Pikante riblap van de bbq
Draadjesvlees maar dan net even anders. Ingrediënten & bereiding van de pikante riblap van de bbq Voorbereiding: 5 minuten Benodigdheden: Alu...
Gevulde witlof van de BBQ
Gekookte witlof met ham en soms een sausje. Welke oma of moeder maakte dat niet vroeger? Bij ons in ieder geval...
Gerookte gehaktbal van de bbq
Het is niet weg te slaan uit onze Nederlandse keuken, de gehaktbal it is. Om een juiste gehaktbal te krijgen heb...
Low and slow Pulled beef
Pulled beef, weer een fancy naam uit de bbq wereld wat wij eigenlijk allang kennen en vroeger bij oma aten. Juist...
Het verschil tussen bacon en ontbijtspek
Je wilt een recept volgen en daar zie je het staan ‘bacon’. In de supermarkt aangekomen kan je het niet vinden...
Taco met kalfsvlees
Mexicaanse taco’s we kennen het waarschijnlijk allemaal wel, van die harde schelpen welke je in de supermarkt koopt. Helaas is dit...
Kalfs staartstuk (Picanha) op de barbecue
Staartstuk op de barbecue is een gewild stuk vlees en word meestal verkocht als Picanha. Het is een stuk vlees wat...
Pasta stroganoff van de bbq
Stoganoff ook wel beter bekend als Bœuf Stroganoff is een Russische roodvleesgerecht wat perfect past bij een pasta. In de saus...
Gerookte hele eend met framboos
Een hele gerookte eend met framboos is een heerlijk recept voor tijdens de feestdagen of op een doodnormale zaterdag avond…. Ingrediënten...