Bavette is zo’n stuk vlees dat vraagt om creativiteit. Waar de meeste mensen hem direct grillen voor een snelle steak, pakken wij het net even anders aan. In dit recept maken we er een sappige rollade van. Gevuld met rode pesto, gesmolten kaas en sjalot, langzaam gegaard met rook en vervolgens kort afgeschroeid voor een diepe smaak en mooie korst.
Perfect voor wie eens wat anders wil dan entrecote of picanha – maar wel met dezelfde wow-factor.
Met deze bavette rollade laat je zien dat rollades niet alleen voor de feestdagen zijn. Je haalt er zonder moeite een showstopper mee van je BBQ.
Zin om te experimenteren met andere vullingen zoals groene pesto, noten of zongedroogde tomaat? Laat het weten – dan denken we met je mee. 🥩🔥
PRAAT MEE OVER DIT RECEPT
Barbecueën draait om delen. Heb je dit recept geprobeerd of heb je vragen over de bereiding? Laat het ons weten in de reacties hieronder! Binnen 24 uur krijg je antwoord van échte BBQ Nerds.