Een broodje braadworst klinkt misschien simpel, maar door ‘m langzaam te garen in een bad van Belgische tripel bier, geef je deze klassieker een compleet nieuw karakter. Geen sissende worst boven directe hitte, maar een langzame garing in een gietijzeren pan, gecombineerd met gekaramelliseerde ui, knoflook, en een saus die vanzelf ontstaat.
Het resultaat: sappige worsten met diepe smaak, op een broodje met zuurkool, augurk en een saus die je erbij opschept. Dit is BBQ-comfortfood op z’n best.
Simpel broodje? Vergeet het maar. Dit is een slow food BBQ-bom met alles erop en eraan. Perfect voor herfstige dagen of als je iets nieuws wil proberen naast de standaard hamburgers. 🌭🍺🔥

PRAAT MEE OVER DIT RECEPT
Barbecueën draait om delen. Heb je dit recept geprobeerd of heb je vragen over de bereiding? Laat het ons weten in de reacties hieronder! Binnen 24 uur krijg je antwoord van échte BBQ Nerds.