Recepten
De lekkerste malse spareribs die je ooit hebt gegeten
Ooit was het een restproduct, maar inmiddels een van de populairste stukken van het varken. We hebben het natuurlijk over spareribs, inmiddels een van de populairste barbecue gerechten. Waarschijnlijk heb je ze al vaak gegeten en waren ze elke keer totaal anders. Dit komt door de grote verschillen in hoe ze gesneden zijn én in…
Beef Wellington met ossenhaas
Bij ons thuis is het een kersttraditie om een Beef Wellington op het menu te hebben. Het is wat ons betreft dé ultieme kerstklassieker. Alles komt hierbij namelijk samen. Supermals vlees (ossenhaas), rosé gebakken of zoals wij het graag zien: medium-rare. De diepe smaak van gedroogde parmaham, de gekruide duxelles en het krokante bladerdeeg. Dat…
Sappig, mals én smaakvol: Bavette van de BBQ
Bavette wordt gesneden uit het dikste gedeelte van de vang van het rund. Het heeft een grove, lange draad en daardoor een echte ‘bite’ en een uitgesproken volle smaak. Bavette kan daarom ook goed worden gecombineerd met gerechten zonder vlees, zoals stokbrood en een frisse zomersalade. Bavette op de BBQ, hoe pak je het aan?…
Tequila BBQ saus
Sommigen vinden het zonde, anderen vinden het een meerwaarde en er zijn ook mensen die er niet zonder kunnen. We hebben het over een BBQ saus tijdens een barbecue. Zo zijn er vele soorten smaken bij mensen en ook dus vele soorten BBQ sauzen te maken. Hier laten wij zien hoe wij onze tequila BBQ…
Gevulde witlof van de BBQ
Gekookte witlof met ham en soms een sausje. Welke oma of moeder maakte dat niet vroeger? Bij ons in ieder geval wel en het was niet altijd een pretje om te eten. Bekijk hier hoe wij onze eigen variant hebben gemaakt: gevulde witlof van de BBQ.
Shandy for adults
Niet alleen kinderen hoeven plezier te hebben met Shandy, nu ook eindelijk volwassenen met deze heerlijke Shandy for adults! Heerlijk om mee te starten tijdens een barbecue sessie of te chillen in de tuin. Bekijk hier hoe wij onze Shandy for adults variant maken.
Gerookte gehaktbal van de bbq
Het is niet weg te slaan uit onze Nederlandse keuken; de gehaktbal. Om een juiste gehaktbal te krijgen heb je een goede verhouding nodig van vlees en vet, daarom maken wij gebruik van half om half gehakt. Hier zit net dat beetje extra vet in wat je met alleen rundvlees vaak niet hebt.
Saté Ajam
Saté is een populair gerecht dat bestaat uit gemarineerde stukjes vlees geregen op dunne stokjes, gegrild boven houtskool en geserveerd met een smaakvolle saus. Terwijl velen saté kennen als stokjes kip of varkensvlees met pindasaus, biedt dit gerecht een rijke verscheidenheid aan smaken en bereidingswijzen doorheen heel Indonesië en Zuidoost-Azië. Saté kan bereid worden met…
MEER LEKKERS IN JE MAILBOX?
