Minion methode

Minion methode

Dit is een methode waarbij je voor een langere tijd een lage temperatuur wil behouden. De werkwijze is bijna hetzelfde als de snake methode

Leg een stapeltje NIET aangestoken kolen. Zorg voor een paar WEL aangestoken kolen, via bijvoorbeeld een brikettenstarter en gooi deze op de stapel met nog niet aangestoken kolen. Stel de toevoer aan de onderkant van de barbecue goed in en nu kan je een bijvoorbeeld een heerlijke beer can chicken maken.

De kolen ontbranden nu geleidelijk achter elkaar aan zodat niet alles in één keer verbrand.

 

Probeer deze methode is een paar keer uit om het onder de knie te krijgen.

MEER LEKKERS IN JE MAILBOX?

Wij sturen je elke week een mailtje met nieuwe recepten.

Nieuwsbrief

PRAAT MEE

Heb je vragen over dit artikel of wil je je eigen ervaringen delen? Laat het ons weten in de reacties hieronder! Je krijgt binnen 24 uur antwoord van échte BBQ Nerds.

Laat de eerste reactie achter

Jouw mening telt!
Geef dit recept een score van 1 tot 5 sterren
Review Form
Barbecueën draait om delen
Deel dit recept met vrienden of laat ons weten hoe het smaakte
OF
Heb je dit recept gemaakt? Deel dit met ons!

Het boeit ons enorm hoe dit recept bij jou uitpakt. Deel je resultaat, foto’s en verhaal met ons. We zetten de gaafste creaties in de spotlight op onze website en socials, plus: regelmatig verloten we vette prijzen onder de beste inzendingen!

Deel jouw creatie & win - receptpagina